Tuesday, December 10, 2013

: Simple Giveaway by Licha





TOP Referral :
Rm 30 x1

Syarat Mudah Penyertaan: 
*warganegara Malaysia & Mempunyai blog
*Follow blog & Like FB page penganjur dan sponsor

Follow blog: 
Licha | Azlan  | Rawlins | Syira | Raudzah

Like FB page:
Adliza Azilda

*Buat entry bertajuk : Simple Giveaway by Licha
*Klik iklan - Taylor's College
*Tampal banner diatas dan backlink ke entri ini. 


Wah.. simple bukan?. Ada 15 hadiah ditawarkan yang bernilai lebih RM300 ringgit. 
Pemilihan pemenang ialah dengan menggunakan kaedah random 
maka korang semua berpeluang untuk menang :)


Dah siap sila tinggalkan link anda di ruangkan komen. 

*All the best uolls*

Sunday, December 8, 2013

cake FROM DMOMMIES

assalamualaikum

order cake dibuka. sesapa yang teringin nak makan cake dmommies. mai la order. pasti puas hati. kepuasan anda kebanggaan kami. sila sila la 016 - 794 6888

 butter cake 1.5 kg


choc moist cake 1.5 kg

MINI WHITE OREO PRETZEL


let Grab ur mini white oreo pretzel
Rm 20 for 50 pcs.

tempahan untuk door gift juga di terima. harga boleh di runding lagi. special gitew.

sila sila la contact  017 -915 6845. watsap / we chat.

Sunday, November 10, 2013

DOOR GIFT BY dmommies


Assalamualaikum..

kalau anda semua tercari door gift untuk " birthday party, wedding day, tak kira la apa apa majlis pun" dmommie sediakan yang terbaik mengikut kemahuan anda.
 contact dmommies

Wednesday, November 6, 2013

FULL CHOC PRETZEL

LET'S HAVE A BITE 
FULL CHOC Pretzels by D'Mommies 
✔️ 50 pcs : RM 26
✔️ 100 pcs : RM 42
✔️ Delivery RM10 & above (to be advise)
✔️ Postage RM 9 & above (depand on weight)
✔️ COD / Self Pickup 
#DMOMMIES

RAINBOW PRETZEL


LET'S HAVE A BITE 
Rainbow Pretzels by D'Mommies 
✔️ 50 pcs : RM 26
✔️ 100 pcs : RM 42
✔️ Delivery RM10 & above (to be advise)
✔️ Postage RM 9 & above (depand on weight)
✔️ COD / Self Pickup 
#DMOMMIES

Tuesday, October 22, 2013

TEMPAHAN SWISS ROLL


assalamualaikum...

kami juga ada menyajikan swiss roll untuk party candies ke, majlis keraian ke.. sesuai untuk apa-apa majlis. 

anda ada dua pilihan untuk inti, jem/ krim.

harga satu swiss roll RM 3.50.

sedap dan pasti berbaloi.

berminat, sila hubungi
016 -794 6888 sms/whats app/we chat

Monday, October 21, 2013

TEMPAHAN LASAGNA


Tempahan Lasagna dibuka.
S - RM 20
M - RM 40
L - RM 55

Kalau berminat untuk rasa keenakkan cheesnya..jom sms/whatsapp/we chat di 017- 915 6845.

Sunday, October 20, 2013

MINI PRETZEL MOMMIES. HURRY UP !!!



 TEMPAHAN KINI DIBUKA!!!
Qty 50 pcs RM 24
Qty 90 psc RM 38
* self pickup
* delivery from RM 10 & above 
( cover kl area & to be advise)
* postage from RM 9 (depend Qty & weight)

anything..contact us
wanie - 013 - 216 4666 (sms/whatsapp)
thanks u olss..

Thursday, October 17, 2013

BEADS FOR KIDS

assalamualaikum..
pilihlah untuk anak-anak..cantik dan ranggi bila di pakai..jom we chat zara2703 untuk booking.







Assalamualaikum

HAND MADE

PIlih pilih..beli beli ...nanti we chat aje zara2703. bagitau aje nak yang mana. or nak request design pun boleh.








PIlih pilih..beli beli ...nanti we chat aje zara2703. bagitau aje nak yang mana. or nak request design pun boleh.

BEADS BY QASH


assalamualaikum..

jom meriahkan koleksi anda...
kami sediakan pelbagai design mengikut pilihan dan citarasan anda...




KALAU ANDA BERMINAT SILA LAH WE CHAT SAYA YER DI 
we chat zara2703

SALAM PEMBUKA BICARA


assalamualaikum..

salam jumaat yang mulia.
salam pembuka dari blog baru SUARA HATI,..tapi blog kali ni, aku berkongsi dengan 3 mummy. blog ini adalah platform biznes kami. blog ini akan di udate dengan produk-produk dari 3mummy. 
TUNGGU KEMUNCULAN PRODUK KAMI.

3MUMMY
ija rased
izwanie
maziah